Steyr 6000 Serie 6175 – 6.7 – Tier4 diesel

Vermogen na basis chiptuning

Vermogen in kw na basis chiptuning

Koppel in nm (trekkracht) na basis chiptuning

Brandstofbesparing na basis chiptuning

 
 
Belangrijk om te weten: Bovenstaande resultaten zijn een indicatie van de mogelijkheden. Gezamenlijk bepalen we het gewenste vermogen en ontwikkelen we uw voertuigsoftware op maat.

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw Steyr 6000 Serie 6175 – 6.7 – Tier4 diesel

De Kroeze Chiptuning voorziet uw Steyr 6000 Serie 6175 – 6.7 – Tier4 diesel van specifiek op maat geschreven software. Deze software is bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit van vermogenoptimalisatie. Door de jarenlange ervaring met dieselmotoren uit de landbouwsector weet De Kroeze Chiptuning als geen enkel ander de perfecte afstelling te programmeren.

Informeer naar overige software oplossingen

Wilt u weten of overige software oplossingen ook mogelijk zijn voor uw voertuig? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook onderstaand formulier invoeren en uw specifieke vraag stellen.

Vermogen laten testen

Voorkom langdurige overbelasting van uw motor! Wilt u uw vermogen meten op de aftakas van uw tractor? Voor en na de tuning kunnen wij uw vermogen meten van uw tractor. Hierdoor ziet u direct het resultaat van onze tuning!

Self service of tuning op locatie?

De Kroeze Chiptuning voert de tuning op locatie uit, maar u kunt ook zelf de tuning uitvoeren middels onze Self Service oplossing. Uitermate geschikt voor dealers die met grote regelmatig het verzoek krijgen de tractor te optimaliseren!

Eco-tuning ?

Heeft u al voldoende vermogen? Dan adviseren wij eventueel te gaan voor een Eco-tuning oplossing, waarbij we zorgen dat uw landbouwvoertuig zuiniger gaat lopen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. De Kroeze Chiptuning zal altijd in overleg met u de mogelijkheden van uw wensen doornemen. Hierdoor biedt De Kroeze Chiptuning altijd tuning op maat en halen ze het gewenste resultaat uit uw voertuig.

  • Uw voertuig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.