Controleer en test altijd het vermogen van uw tractor

Wij adviseren bij elke tractor om zowel voor als na de tuning het vermogen van uw tractor te laten testen. Op deze manier weet u ten eerste het origineel vermogen en het koppel verloop ! Maar nog belangrijker is dat wij op deze manier kunnen controleren of het opgegeven vermogen en het koppelverloop correct is !

Na optimalisatie ziet u dan direct wat het resultaat is van de tuning die heeft plaats gevonden.

Bij een trekker met een ongunstig koppel verloop zal de trekker zijn vermogen niet vast kunnen houden en komt vaak moeizaam op gang. Bij oa een kortstondige extra belasting in het veld zal hij wegzakken en niet of moeizaam weer op toeren kunnen komen

Ons advies is om bij een tuning van uw tractor altijd het vermogen erbij te laten testen.

Mobiele vermogenstester

De Kroeze Chiptuning kan op locatie met zijn mobiele vermogenstester altijd direct uw vermogen controleren. Een dienst die zeker niet elke Chiptuner kan leveren. Op deze wijze kunnen wij onze tuning perfect voor u inregelen en heeft u direct inzicht in het resultaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten hierover of wilt u uw tractor eens laten controleren? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Met grote regelmatig lossen wij problemen op die andere chiptuners niet inzichtelijk krijgen.