Dodge Avenger 2.0 i benzine

Vermogen na basis chiptuning

Vermogen in kw na basis chiptuning

Koppel in nm (trekkracht) na basis chiptuning

Brandstofbesparing na basis chiptuning

 
 
Brandstofbesparing afhankelijk van gebruik en situatie. De opgegeven gegevens kunnen verschillen ook al gaat het om het zelfde type voor een chiptuning op uw Dodge Avenger 2.0 i benzine.

De Kroeze Chiptuning voorziet Dodge Avenger 2.0 i benzine van specifiek op maat geschreven software. Deze software is bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit van vermogenoptimalisatie. Door de jarenlange ervaring met deze software weet De Kroeze Chiptuning als geen enkel ander de perfecte afstelling te programmeren.

Extreme tuning ?

Wilt u het maximale uit uw voertuig halen? Dan adviseren wij eventueel te gaan voor een Extreme-tuning oplossing, waarbij we zorgen dat uw auto maximaal presteert. ( Dit kan dan ook de levensduur verkorten ). Interesse in tuning op maat? Neem dan contact op.

Eco-tuning ?

Heeft u al voldoende vermogen? Dan adviseren wij eventueel te gaan voor een Eco-tuning oplossing, waarbij we zorgen dat uw auto zuiniger gaat lopen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. De Kroeze Chiptuning zal altijd in overleg met u de mogelijkheden van uw wensen doornemen. Hierdoor biedt De Kroeze Chiptuning altijd tuning op maat en halen ze het gewenste resultaat uit uw voertuig.

  • Uw voertuig

    Geef uw kenteken op, zodat wij uw exacte voertuiggegevens kunnen opvragen.

  • Laat leeg indien uw kenteken nog niet bekend is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.